Logies 't Eenvoud

Disclaimer van Logies 't Eenvoud:

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.t-eenvoud.be.
Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich als gebruiker uitdrukkelijk akkoord met deze voorwaarden.

1. Inhoud van de Website

De informatie op onze website wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Toch kunnen wij niet garanderen dat de informatie volledig, juist of actueel is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of omissies in de aangeboden informatie.

2. Intellectuele eigendomrechten
De inhoud van deze website met inbegrip van de ter beschikking gestelde teksten, beelden, grafisch materiaal, logo’s, paginavorming, uitgeschreven programma’s en gebruikte software worden beschermd door intellectuele eigendomsrechten die toebehoren aan BS Bouw Service - Logies 't Eenvoud of derden waarmee BS Bouw Service - Logies 't Eenvoud daaromtrent contractuele afspraken heeft gemaakt.

Tenzij daarvoor een voorafgaande uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van BS Bouw Service - Logies 't Eenvoud of de betrokken derde(n) verkregen werd, is het ten strengste verboden de inhoud van deze website te reproduceren, verspreiden, verkopen of op enige andere wijze te gaan exploiteren.

De gebruiker van deze website verbindt er zich toe zich te onthouden van elke inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van BS Bouw Service of de betrokken derden.

3. Beschikbaarheid en Diensten
Wij streven ernaar om onze diensten continu en zonder onderbrekingen aan te bieden. Echter, wij kunnen niet garanderen dat de website of onze diensten altijd beschikbaar zullen zijn of vrij van fouten zullen zijn. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onderbrekingen of technische problemen die uw gebruik van de website kunnen beïnvloeden.

4. Externe Links
Onze website kan links bevatten naar andere websites die door derden worden beheerd. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de informatie of diensten die door deze externe websites worden aangeboden.

5. Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade of verlies, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op onze website of het gebruik van onze diensten, behalve in gevallen waarin aansprakelijkheid bij wet verplicht is.

6. Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om de informatie op onze website en onze diensten te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

7. Toepasselijk Recht
Deze disclaimer en alle geschillen die voortvloeien uit het gebruik van onze website of diensten vallen onder het toepasselijke recht van België, en eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Brugge.

Belangrijke noties:

  • Land en Locatie: België - Knokke-Heist
  • Contactinformatie: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.