Logies 't Eenvoud

Coming soon

Binnenkort - Een Inspirerende & Creatieve Ruimte

Voor Coaching, workshops, vergaderingen, opleidingen...

Binnenkort - Een Inspirerende & creative Ruimte voor Coaching en Reflectie, workshops, vergaderingen, meetings, opleidingen, enz ... 

Bij Logies 't Eenvoud zijn we verheugd om binnenkort een nieuwe dimensie toe te voegen aan onze faciliteiten. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de creatie van een veelzijdige ruimte die speciaal is ontworpen voor coaching, vergaderingen (meetings), opleidingen en workshops.

Wat kun je verwachten?

  • Flexibiliteit: Onze toekomstige ruimte is ontworpen om aan te passen aan verschillende behoeften. Of je nu een vergadering, workshop, meditatiesessie of individuele coaching plant, onze ruimte zal zich moeiteloos aanpassen. 

  • Kalmerende en stille Omgeving: De nabijheid van de zee, de frisse zeelucht en de stilte zullen bijdragen aan een inspirerende sfeer.

  • Impactvolle Begeleiding: We geloven sterk in de kracht van fysieke aanwezigheid. Onze toekomstige coachruimte biedt een podium voor betekenisvolle transformaties, waar coaching verder gaat dan een sessie.

Wanneer is de ruimte beschikbaar?

Momenteel bevindt de ruimte zich nog in de constructiefase en we streven ernaar deze binnen enkele maanden operationeel te hebben. We houden je op de hoogte van de vorderingen en verwachten je binnenkort te verwelkomen in deze unieke omgeving.

Coaches, welkom bij Logies 't Eenvoud

 Logies 't Eenvoud, nabij de zee, biedt coaches een unieke plek voor impactvolle fysieke sessies en een totaalbeleving van duurzaamheid, betaalbaarheid, sereniteit en mindfulness.
Hier inspireren coaches hun klanten gedurende het volledige verblijf. 
Waar coaching een reis is van diepgaande verbinding en persoonlijke groei. 

Coaches, welkom bij Logies 't Eenvoud

Toekomstige inspirerende & creatieve Ruimte

Logies 't Eenvoud: waar coaching verandert in een reis van inspiratie, groei en diepgaande verbinding.

 

Toekomstige Ruimte voor Coaching, vergaderingen, workshops, ... bij Logies 't Eenvoud

Hallo, Ik, Sonia, wil je laten weten dat we bezig zijn met iets bijzonders!
Bij Logies 't Eenvoud zetten we een nieuwe stap om onze faciliteiten uit te breiden en meer te bieden dan alleen een plek om te overnachten.

Ik streef ernaar om mijn logies meer open te stellen voor coaches, met de intentie een omgeving te creëren die verder gaat dan enkel een plek om te overnachten. Mijn visie omvat een veelzijdige ruimte met twee grote tafels en zestien stoelen die moeiteloos aangepast en multifunctioneel ingezet kunnen worden als vergaderruimte, netwerkruimte, workshopruimte en meer.

De veelzijdigheid van deze ruimte komt tot uiting wanneer de tafels en stoelen opzij worden geschoven, waardoor er een sfeer ontstaat die geschikt is voor meditatie, inspiratie en meer.
Of je nu fysieke begeleiding plant in kleine groepen of individuele (1:1) sessies, mijn ruimte is er klaar voor.

Mijn toekomstvisie omvat de transformatie van deze ruimte tot een toevluchtsoord voor coaches die waarde hechten aan mindfulness en persoonlijk contact in hun begeleidingspraktijk. Logies 't Eenvoud is niet alleen bedoeld om te inspireren tijdens vergaderingen en coachingsessies, maar ook om blijvende impact te creëren door een volledig verblijf aan te bieden.

Wat maakt deze ervaring nog unieker?
De nabijheid van de zee, die dient als een kalmerende achtergrond voor reflectie. Stap naar buiten en laat het geluid van de golven en de frisse zeelucht dienen als een inspirerend element voor diepgaande gesprekken en persoonlijke groei.

Voor coaches die de nuances van lichaamstaal, de directe uitwisseling van energie en de empathie van persoonlijke ontmoetingen waarderen, biedt mijn ruimte een podium voor impactvolle begeleiding.
Ik geloof sterk dat fysieke aanwezigheid een onmisbaar element is in het coachingsproces, waar betekenisvolle transformaties plaatsvinden wanneer mensen samenkomen in dezelfde ruimte of een weekend samen doorbrengen.

Het is mijn intentie om een omgeving te faciliteren waar coaching verder gaat dan een sessie, en waar de connectie tussen coach en coachee verdiept wordt door de unieke setting van Logies 't Eenvoud.
Ik geloof sterk in de kracht van fysieke aanwezigheid en de unieke setting van Logies 't Eenvoud om impactvolle begeleiding mogelijk te maken.

Ik kijk er naar uit om deze inspirerende ruimte binnenkort te verwelkomen en samen met jou te groeien. Ontdek meer over mijn toekomstige faciliteiten en houd mijn updates in de gaten terwijl ik deze bijzondere ruimte voor coaching realiseer.

Coaches, tot binnenkort? 

Uw gastvrouw, Sonia.